La vie en rosé

Theatergroep NIWETO

Vier gezinnen in zomers Frankrijk komen dingen tegen die zij liever hadden ontweken. Zoals hun familie en zichzelf. Een hilarische tragikomedie van NIWETO.

Het wordt onverwacht een stuk drukker dan gehoopt bij de opening van de Bed & Camping van Azuera en Toon. Onvoorziene bezoekers van het ergste soort; familie. Bij de onvrijwillige reünie van vier gezinnen komen oude en nieuwe gevoeligheden naar boven. En er zijn ongemakken; gebrekkige toiletten, wifiproblemen en populaire volkszangers. Zijn de relaties hiertegen bestand? De vakantiegangers ontdekken verrassende dingen over elkaar en zichzelf. Gelukkig is er rosé. Een komedie met diepgang.

La vie en rosé wordt geregisseerd door Koos Dam en is geschreven door Kees Hagens.

Met La vie en rosé levert NIWETO een nieuwe eigen productie af. Zestien acteurs, jong en ouder, spelen mee in deze productie en zijn enthousiast aan het werk!

Spelersgroep
Els Hendriksen, Bob van Oosten, Jitske Wielakker, Angelique Roemaat, Henk Kraaijvanger, Kees Hagens, Fenna te Loo, Xander Kleijn, Monique Booman, Annelies Reuling, Ton Voortman, Claudia Meijer, Ivonne Harmsen, Monique Eugelink, Frans ten Velde en Frank Vonk

La vie en rosé is te zien:

Zaterdag 28 oktober Amphion 20.00 uur Kaartverkoop www.amphion.nl

Vrijdag 3 november KBC Wehl 20.00 uur
Zaterdag 4 november KBC Wehl 20.00 uur
Zondag 5 november KBC Wehl 14.00 uur
Kaartverkoop Warenhuis Jansen in Wehl of www.niweto.nl